Kan det betale sig at blive en del af Skorstensgaard?

Du overvejer sikkert, om det er en god forretning for dig at blive en del af Skorstensgaard – det er det.

Vi hjælper dig nemlig med at øge din bundlinje og få flere kunder på dit værksted.

Faktisk hjælper vi dig med alt lige fra indkøbsaftaler til markedsføring og administration. 

Ja, det koster dig selvfølgelig et kædebidrag, men følger du vores forretningsmodel vil din øgede indtjening hurtigt overstige omkostninger til kædebidrag.

Alt det du får for dit kædebidrag

Bedre indkøbspriser
Vi forhandler leverandøraftaler hjem på vegne af hele kæden. Det gør os i stand til at give dig rabatter og lave indkøbspriser, som forhøjer din indtjening væsentligt.
Optimeret drift
Vi hjælper dig med at optimere din drift, så dit hårde arbejde bliver til flotte tal på bundlinjen. Vi rådgiver dig løbende og sparrer med dig om, hvordan du forbedrer dit værksteds driftstal.
Kundetilfredshed
Vi sørger for, at der løbende bliver lavet målinger på kundetilfredsheden, så du altid ved, hvor tilfredse dine kunder. Og hvad de eventuelt er utilfredse med.
Booking og tilbud
Vi har eget call-center, som kan hjælpe dig med bookinger og tilbudsgivning, så du kan bruge din tid på værkstedet frem for kontoret.

Skal vi tage en snak?

Vil du høre nærmere om at blive en del af Skorstensgaard?

Du er altid velkommen til at kontakte mig. Du kan også skrive dig op på formularen her, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Jeg laver gerne en beregning, der viser dig, hvor meget du kan forbedre din indtjening ved at opnå Skorstensgaards driftstal.

Udfyld formularen her, så kontakter jeg dig hurtigst muligt